1/17

WELKOM OP

LANDGOED

OTTERMEER

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief:

DSC_2830Ottermeer©AnnekePeeters.jpg

We zijn gesloten.

Dank voor het prachtige seizoen van 2020

we zien jullie graag terug in 2021

Vanaf 1 september is het niet meer mogelijk om te kamperen. Vanaf oktober is het mogelijk om uw vakantie te boeken voor 2021.

Je bent van harte welkom voor de events en retreats die wij hosten. 

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal nog gaat gebeuren?

Houd onze Facebook in de gaten:

De website wordt nog ge-update voor 2021

DSCF9963Ottermeer©AnnekePeeters.jpg

Van Droom tot Werkelijkheid

 

In 2000 hebben wij, Frans en Yvonne, de Ottermeerhoeve gekocht, een oude boerderij met 20 hectare landbouwgrond. Met hulp van Brabants Landschap hebben we een landgoed natuur plan ontwikkeld en uitgevoerd. 50.000 bomen geplant en 3 prachtige vennen gegraven. De inmiddels volwassen natuur is een van de rijkste waarden van ons landgoed. Te midden van deze natuur ligt het kampeer terrein. Onze droom was en is om een natuur/paradijselijke omgeving te creëren waarin we samen tot ontplooiing kunnen komen in harmonie met elkaar en met de natuur. Het is ons levensproject waar we met hart en ziel dagelijks aan werken met onze 4 kinderen, ondersteund door vrienden. 

LANDGOED OTTERMEER

 

Landgoed Ottermeer is 20 hectare groot en het natuurkampeerterrein limet dit kampeerterrein willen we  is een plek voor ieder die vakantie wil vieren in verbinding met de natuur, zichzelf en elkaar. De sfeer is persoonlijk, vriendelijk en veilig voor kinderen. Gasten kunnen genieten van het schitterende zwemven met zandstrand, kano's, kabelbaan, grote natuurlijke kampeerplaatsen, de fijne beachlofts en de vele natuurlijke speelmogelijkheden. Het kampeerterrein is omringd door 15 hectare Ottermeerbos met 2 natuurvennen, weides met paarden en de permacultuur groente-, bloemen- en kruidentuin. 

Naast de mooie natuur vinden we het fijn allerlei activiteiten en workshops aan te bieden. Creatieve workshops, houtsnijden, yoga, boogschieten, werken met paarden, broodjes bakken op het kampvuur: het zijn voorbeelden van activiteiten en workshops die we in de vakantieperioden aanbieden aan onze gasten.

Dit jaar organiseren we op Landgoed Ottermeer enkele mooie festivals en gatherings. Bekijk de event pagina voor meer info

Bekijk de onderstaande video van hemelvaart 2018 om een indruk te krijgen van landgoed ottermeer

Adres en contact:  

Ottermeerweg 2

4725 PZ Wouwse Plantage

Tel: 06-44633321

camping@ottermeerhoeve.nl

© 2019 Ottermeerhoeve V.O.F

  • Facebook
  • Instagram

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

landgoed ottermeer (3)