Kamperen op Landgoed Ottermeer

 
 • Kampeerterrein

  Ons natuurkampeerterrein telt 40 plaatsen, ruim opgezet met bossages, uitzicht op  zons op en ondergang,  Bijna alle plekken hebben zon en schaduw.   Er zijn verschillende velden met een eigen karakter; puur-natuurplaatsen direct aan het zwemven waar je vanuit je tent direct het ven in kan. Verder is er de boomgaard, het jonge kinderen veld, het zonsopgang en zonsondergang veld en tot slot het Rhodoveld.

  1/1
 • Activiteiten

  Ottermeer heeft veel speel en recreatie  mogelijkheden: Het  schitterende zwemven met zandstrand, kano’s, touwbrug, kabelbaan en vlot. Verder zijn er 3 trampolines, diverse gratis  skelters, tafeltennis tafel en een vuurplaats.

  Voor de kleine kinderen is een speelhuis met glijbaan zandbak en schommels, 

  Voor meer informatie over workshops  en activiteiten die we aanbieden klik op de onderstaande link:

  1/1
 • 1/1

  Faciliteiten

  Het sanitair met douches, toiletten, afwasgelegenheid en wasmachine ligt centraal bij de boerderij. Dichtbij het zwemven is  een compost toilet.

  Aan het ven staat een houtgestookte sauna,

  De groepsruimte, heeft WIFI, chill banken en een gezellige houtkachel. Er liggen boeken en tijdschriften om te lezen en folders van de omgeving. Ook staat er staat een koelkast met freezer voor o.a. koelelementen. Voor de yoga kunnen we terecht in de yogaruimte.

 • 1/1

  Accommodaties

  Heb je geen eigen tent of wil je luxe kamperen dan hebben wij compleet ingerichte accommodaties te huur. 3 schitterende luxe loften, pipowagen en de zonnewagen.

  Ga voor info hierover naar accommodaties.

Op vakantie in de Natuur

In 2021 is onze camping open in de volgende periodes:

meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de Zomervakantie. De verschillende periodes hebben hun eigen karakter. Hieronder vind je meer informatie. 

 

Meivakantie

23 april - 11 mei

Heb jij ook zo n zin om te kamperen in de meivakantie. De natuur die geurt, bloemen, heerlijk erop uit.. naar buiten... s'ochtends meedoen met de yoga les. 

Genieten van de lente.

Basistarief: 30 euro p.n. minimaal 2 nachten

Hemelvaart en Pinksteren

12 - 16 mei       /        21 - 24 mei

Kom genieten in de natuur van Landgoed Ottermeer. Tijdens deze lange kampeer weekenden bieden we een scala aan inspirerende workshops en activiteiten aan. 

Basis tarief:  60 euro per nacht. incl. activiteiten zoals yoga in de ochtend, boogschieten, pizza bakken op het kampvuur, met de paarden werken, creativiteit. Jullie zijn van harte welkom.

1/13

Zomer vakantie

1 juli  - 30 augustus

Kom de zomer vieren op Ottermeer. 

Tijd voor jezelf en je gezin om fijn tot rust te komen, genieten van de zomerse warmte, zijn in de natuur.  Lekker doen waar jij zin in hebt. 

In het zomerseizoen bieden we verschillende workshops en activiteiten aan.

Wij hebben er weer zin in om er samen met jullie een heerlijke tijd van te maken.

Tijdens de Ottermeer zomer weken van 18 juli tot 29 augustus bieden we een extra bijzonder programma aan. zoals:

Concerten - Breathwork - ijsbad - Breathwork - Forrest bathing - Mindfulness - Permacultuur - Ecstatic Dance - Natural Horsemanship -  Permacultuur - Wildplukken, ect

 

Adres en contact:  

Ottermeerweg 2

4725 PZ Wouwse Plantage

Tel: 06-44633321

camping@ottermeerhoeve.nl

© 2019 Ottermeerhoeve V.O.F

 • Facebook
 • Instagram

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring