Evenementen 2019

De eerste editie van:

Ottermeer Kampeer Festival

incline

Het eerste Ottermeer Festival zal dit jaar plaatsvinden met Hemelvaart. Heb je zin in 4 dagen gevuld met Festival ervaringen, muziek, activiteiten, bewustzijn, verbinding, avontuur, gezelligheid en co-creatie. Het programma zal bestaan uit een scala aan bijzondere activiteiten voor jong en ouder. Wij nodigen onze gasten ook uit om workshops aan te bieden. Mocht je dit leuk vinden, neem dan vóór 1 mei contact met ons op. Het programma zal t.z.t. op onze website en via Facebook te vinden zijn. We gaan er een gonzend Ottermeer hemelvaart Festival van maken. Reserveer op tijd jouw plekje als je hier bij wilt zijn! 

Je bent Welkom.

Drums bouwen met Bas

Ook dit jaar komt Bas weer trommels bouwen op Landgoed Ottermeer!
Dit jaar zal de focus nog meer op sjamanendrums liggen, maar er zijn ook weer djembe’s te maken.
Naast de drumbouw verzorgt Bas ook om de dag een drumworkshop rond 20.00 (zie de borden voor exacte data en tijden)
en dit jaar zullen daar ook een paar sjamanendrum drumcircles bij zijn!

Vanaf het moment dat Bas aankomt (23 juli tot 7 augustus) kunnen er huiden en trommels worden uitgezocht, wees er snel bij, want er kan niet van te voren worden gereserveerd en vooral het uitzoeken van een huid voor een sjamanendrum is vaak een gevoelskwestie en is het mooist als er veel huiden zijn.
Kom een nieuwe drum maken of breng je drum mee voor reparatie of stemming!
En natuurlijk lekker trommelen met de al aanwezige drums of je eigen drum!!!

Praktisch:

Er zullen meerdere lichte houtsoorten en huiden van meer diersoorten beschikbaar zijn.
De prijzen variëren per drum en liggen voor djembe’s tussen de 50 en 250 euro, afhankelijk van de houtsoort, maatvoering en vorm.
Een sjamanendrum met geitenhuid begint bij 100 euro, maar kan oplopen tot 200 euro bij zeer exotische huidsoorten (bijvoorbeeld Australische kangaroo).
De afmetingen van een sjamanendrum worden 40, 50, 55 en 60 cm.
Je bouwt de sjamanendrum helemaal zelf, dus ook de ketel lijm je zelf in elkaar.De trommelsessies zijn toegankelijk voor alle leeftijden, maar het is handig als ouders een beetje helpen.