top of page
Berkana Festival
Berkana Festival

vr 28 apr

|

Wouwse Plantage

Berkana Festival

"Sister, ik zie je" Wat als we zouden herinneren hoe het is om te helen en te groeien in verbinding? Wat zou er gebeuren als we elkaar vieren, eren, liefhebben en dragen? Durven zakken in onze vrouwelijkheid, onze womb, ons donker.

Tijd en locatie

28 apr 16:00 – 30 apr 16:00

Wouwse Plantage, Ottermeerweg 2, 4725 PZ Wouwse Plantage, Nederland

Over het evenement

"Sister, ik zie je"  

Wat als we zouden herinneren hoe het is om te helen en te groeien in verbinding? Wat zou er gebeuren als we elkaar vieren, eren, liefhebben en dragen?  

Durven zakken in onze vrouwelijkheid, onze womb, ons donker. Bewegen naar plek waar waar onze levensenergie klaar ligt tot we haar wakker maken en voelen hoe krachtig we zijn. Die plek die bij vele van ons nog zoveel liefde en aandacht nodig heeft. Ons donker. Onze womb. 

Kom een weekend lang ervaren waar Berkana voor staat. Helen en vieren in verbinding.  

Kom met je intensiteit, je schaamte, kom met elk stukje van jezelf. Er is ruimte voor jou. Kom met je schoonheid, je liefde en je open hart. 

Kom met alles wat je bent. Er is ruimte voor jou.  

Tijdens het festival bewandel je jouw eigen pad. Kies de cirkels en workshops die passen bij jouw levensfasen. Kies uit oa Ancerstral healing, De-armouring en Breathwork trauma release, Yoni steam of Healing abortion cirkel. Ervaar een magic sound journey, Fire ceremony, Mantra's zingen of kies voor een wandeling in het bos.  

De zaterdagavond staat in het teken van inner goddess. Met een cacao ceremony, ecstatic fire dance en een wild goddess temple night.  

Kom met alles wat je bent. Er is ruimte voor jou.

Deel dit evenement

bottom of page