top of page
Festival of Hearts
Festival of Hearts

wo 21 jun

|

Wouwse Plantage

Festival of Hearts

In alle programma’s van Naropa staat ontwaken centraal. Met het Festival of Hearts kies je voor het pad van zelfrealisatie. Dit is zowel licht als diep en even feestelijk als meedogenloos. Het ware zelf, het hart, liefde of bewustzijn kunnen hierbij als synoniemen worden beschouwd.

Tijd en locatie

21 jun 2023 16:00 – 25 jun 2023 16:00

Wouwse Plantage, Ottermeerweg 2, 4725 PZ Wouwse Plantage, Nederland

Over het evenement

Festival of Hearts

In alle programma’s van Naropa staat ontwaken centraal. Met het Festival of Hearts kies je voor het pad van zelfrealisatie. Dit is zowel licht als diep en even feestelijk als meedogenloos.

Het ware zelf, het hart, liefde of bewustzijn kunnen hierbij als synoniemen worden beschouwd.

Programma

Het programma kent verschillende onderdelen zoals satsang, meditatie, zweethut, ademwerk, mantra-concert, dansfeest en vedische vuur-ceremonie.

Echter vindt de uitnodiging tot ontwaken plaats door de ruimte waarin het programma is. We zijn namelijk bewust in allerlei momenten van de dag. Een niet-persoonlijke liefde wordt wakker. Het werkt aanstekelijk.

Dit is de ruimte waarin we marineren tijdens dit festival. Hierin dansen we, ontmoeten we, proeven we en worden we stil. Ons zelf herkent deze kwaliteit en kan zichzelf herinneren.

Naropa

Naropa is een mysticus en kunstenaar zonder leer of traditie. Hij promoot geen lifestyle of dogma en is niet in te delen bij een spirituele stroming.

Zijn vreugdevolle aanwezigheid is altijd anders en spontaan, zoals het leven zelf.

Door simpelweg met hen samen te zijn in receptiviteit smelt het harnas van de persoonlijkheid en ontwaakt het Hart. Net zoals muziek je mee kan voeren naar vervoering en stilte, brengt satsang je in verbinding met de essentie.

Soms is dat pijnlijk en confronterend, dan weer moeiteloos en vreugdevol.

Vanuit de persona bezien is het een operatie.

Vanuit bewustzijn een verademing.

Voor inschrijven klik hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSIAnE0fGX0ZAXrT52RU59G9czaF4eKgEMYAoQTGZSeqD5BQ/viewform

Voor meer informatie over Naropa klik hier: https://www.naropa.eu/naropa-2/

Deel dit evenement

bottom of page