top of page
Meivakantie Klusweek | 30 april - 7 mei
Meivakantie Klusweek | 30 april - 7 mei

zo 30 apr

|

Wouwse Plantage

Meivakantie Klusweek | 30 april - 7 mei

Beste Vrienden van Ottermeer, De Meivakantie Klusweek is een waar hoogtepunt van ons Ottermeerjaar. Mensen ontmoeten, in de natuur zijn, samenwerken en genieten is wat ons drijft om op deze plek te runnen. Wij kijken er daarom weer erg naar uit! Dikke knuffel van ons! De Ottermeertjes

Tijd en locatie

30 apr 14:00 – 07 mei 14:00

Wouwse Plantage, Ottermeerweg 2, 4725 PZ Wouwse Plantage, Nederland

Over het evenement

Beste Vrienden van Ottermeer,

De Meivakantie Klusweek is een waar hoogtepunt van ons Ottermeerjaar. Mensen ontmoeten, in de natuur zijn, samenwerken en genieten is wat ons drijft om op deze plek te runnen. Wij kijken er daarom weer erg naar uit!

Dikke knuffel van ons!

De Ottermeertjes

***********************************************

Inschrijven: www.landgoedottermeer.nl/reserveren Gebruik de kortingscode: ''Klusweek2023'' voor inschrijven en 30 % korting.

Hier nog even wat belangrijke informatie op een rijtje:

Hoe ziet de week eruit? Zondagavond en woensdagavond hebben we een bijeenkomst. Hier houden we een deelronde en we zullen dan de teams voor die dagen maken. Ieder team heeft een coordinator. Hij of zij neemt je mee naar de klus en zal alles uitleggen over het werk.

Hoe ziet een dag eruit? In de ochtend van maandag t/m zaterdag werken we van 9:30 uur tot 13:00 uur. Om 13:00 uur is er een lunch die door ons wordt ingekocht en door het kookteam wordt verzorgd. De rest van de dag is iedereen vrij.

De Lunch & het Kookteam De Lunch op Klusdagen wordt door ons ingekocht. Tijdens het maken van de teams, maken we ook 1 kookteam van enkele volwassenen. Zij verzorgen de Lunch en koffie en thee tussendoor. Lijkt het je leuk om in het kookteam te zitten? Geef dat dan vooral aan! Dan stellen we een mooi team samen.

Wist je dat.. ..Dit de eerste keer is dat we een hele week Klusweek organiseren. ..We hartstikke enthousiast hiervoor zijn

Deel dit evenement

bottom of page