top of page
Ottermeer Vriendenweekend | 7-9 april
Ottermeer Vriendenweekend | 7-9 april

vr 07 apr

|

Wouwse Plantage

Ottermeer Vriendenweekend | 7-9 april

Beste Vriend van Ottermeer, Deze weekenden zijn hoogtepunten van onze Ottermeermaand. Mensen ontmoeten, in de natuur zijn, samenwerken en genieten is wat ons drijft om op deze plek te runnen. Wij kijken er daarom weer erg naar uit! Dikke knuffel van ons! De Ottermeertjes

Tijd en locatie

07 apr 16:00 – 09 apr 16:00

Wouwse Plantage, Ottermeerweg 2, 4725 PZ Wouwse Plantage, Nederland

Over het evenement

Beste Vriend van Ottermeer,

Deze weekenden zijn hoogtepunten van onze Ottermeermaand. Mensen ontmoeten, in de natuur zijn, samenwerken en genieten is wat ons drijft om op deze plek te runnen. Wij kijken er daarom weer erg naar uit!

Dikke knuffel van ons!

De Ottermeertjes

***********************************************

Hier nog even alle informatie op een rijtje:

Het programma Vrijdag: Aankomen mag vanaf 17:00 uur. 19:00 uur: Potluck diner in de Groepsruimte. Ontmoeten & samen zijn.

Zaterdag: 9:00 uur: Ontbijt 10:00 uur: Koffie en thee in de Groepsruimte. Wij vertellen wat de klussen zijn, maken we de teams en gaan we aan de slag. 13:00 uur: Lunch 14:00 uur: Klussen tot het einde van de middag. 18:00 uur: Diner met aansluitend een wisselende activiteit. Denk aan kampvuur, sauna of muziek.

Zondag: 9:00 uur ontbijt 10:00 uur: Aan de slag met de klussen. 13:00 uur: Lunch 16:00 uur: Afsluiting

Inschrijven: https://forms.gle/Ax2kSUJjs5LsP9M76

Het eten Het eten wordt door ons ingekocht. Tijdens het maken van de teams, maken we ook 1 kookteam van enkele volwassenen. Zij verzorgen de maaltijden voor de andere harde werkers. Lijkt het je leuk om in het kookteam te zitten? Geef dat dan vooral aan! Dan stellen we een mooi team samen. Vrijdagavond is het diner in ‘potluck-stijl'. Dat houdt in dat iedereen wat meebrengt om op het buffet te zetten. We verzorgen het eten met elkaar t/m de lunch op zondag.

Wil je wel, maar kan je niet het hele programma? Fantastisch! Je bent ook een dag welkom. Stuur dan nog wel even een mail naar events@landgoedottermeer.nl en geef aan welke dag je wel kunt komen.

Wist je dat.. ..We in de meivakantie een hele week organiseren met dit soort plezier! De datum hiervoor is 30 april - 7 mei. Je kunt je inschrijven via de website.

Deel dit evenement

bottom of page