top of page

Evenementen

Landgoed Ottermeer

Accommodaties

Overnachten in een van de unieke loften aan het water

Onze 3 Beachloften zijn direct gelegen aan ons meer en hebben allen een prachtig uitzicht over het ven met ondergaande zon.

 

Ze zijn voorzien van compleet ingerichte keuken met ijskast, gasfornuis, toilet, twee slaapkamers, een bank en eettafel met stoelen. Het terras om de loft is zeer ruim, voorzien van een comfortabel lounge set en kijkt direct uit op het zwemven. Honden zijn niet toegestaan.

De prijs varieert van € 180 tot € 215 per nacht inclusief 4 personen, elektra en gas en 1 auto. 

*Voor verdere info zie prijslijst.

Traditionele Yurt aan het water

De yurt is paradijselijk gelegen aan het zwemven met een eigen achter- en voortuin van zo’n 800 m2. De yurt is 8 meter doorsnee geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. 


De yurt met openslaande deuren is compleet ingericht met keuken plus ijskast, gasfornuis, 4 matrassen, houtkachel en lage eettafel met kussens.

Honden zijn niet toegestaan.

De prijs betreft € 180 p.n. voor de meivakantie en € 215 p.n. voor Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. 
Het is inclusief een tent, picknicktafel en tuinstoelen, elektra, gas en 1 auto. Voor verdere info zie prijslijst.

 

Kristel, de eigenaar van de yurt neemt contact met je op na de boeking voor een gebruikershandleiding van de accommodatie. ​

Pipowagen en Zonnewagen

Zonnewagen

De zonnewagen heeft een interieur met houtsnijwerk, een tweepersoons bed stee, keuken met fornuis en ijskast, zithoek en een drie persoons tent voor extra slaapplaatsen ernaast.

Pipowagen

Deze heeft een tweepersoons bed, 1 stapelbed, keuken met ijskast en fornuis en een zithoek. Beiden hebben een buitentafel en stoelen.

De prijzen variëren van € 140 tot € 165 per nacht, inclusief 4 personen, gas en elektra. 

*Voor verdere info zie prijslijst.

bottom of page