Praktische informatie

Natuurkampeerterrein


Volop natuur, rust en ruimte. Auto’s mogen niet op het kampeerterrein, we hebben karren beschikbaar om je kampeerspullen naar en van je kampeerplek te brengen. Zo is er geen overlast van auto’s en blijft de grasmat mooi. Caravans en vouwwagens worden door ons naar en van je plek gebracht. Tussen 22.00 uur ‘s avonds en en 8.00 uur ‘s ochtends stilte en rekening houden met slapende gasten. ev radio mag niet hoorbaar zijn buiten het kampeermiddel (dit geldt niet voor onversterkte gitaar en zang). Wij zijn een erkend natuurkampeerterrein. Als je nog geen lid bent van stichting Natuurkampeerterreinen kun je bij ons lid worden voor €15,95 per jaar.
Aankomst en vertrektijden


Aankomsttijd voor kamperen is na 14.00 uur, aankomsttijd voor verhuur accommodaties is - ivm schoonmaken -na 15.00. Vertrek voor 12 uur. Aankomst en vertrek buiten deze tijden zijn soms na overleg mogelijk. Tijdens Pinksteren ben je welkom vanaf 11.00 uur tot ‘s avonds op vertrekdatum.
Huur picknickbanken


Ideaal als je niet met tafels en stoelen wil slepen. Prijs: €5,00 per dag en €30,00 per week
Honden


Honden zijn na overleg welkom op het natuurkampeerterrein. Ze mogen alleen aangelijnd op je eigen kampeerplaats verblijven, niet in de vennen zwemmen en rond het zwemven met zandstrand komen. In de accommodatie zijn geen honden toegestaan, behalve in de pipowagen. Naast de camping loopt een mooi zandpad waar je je hond uit kunt laten en in Nispen is er een ven waar honden kunnen zwemmen.
Roken op het terrein


Roken is alleen toegestaan op je eigen kampeerplaats. Houd ten alle tijden rekening met niet rokers en gooi peuken in het afval. In de accommodaties is rolken niet toegestaan. Dank daarvoor.
Ottermeer milieubewust


Ons afval is gescheiden. We hebben electra van onze 60 zonnepanelen. Verder gebruiken we biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en verstrekken bio afwasmiddel en ongebleekt gerecyceld tiolet papier. We stellen het erg op prijs als je mee wilt werken het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Om dit te stimuleren verkopen we tegen inkoopprijs biologische verzorgingsproducten.
Ottermeer en Charity


Jaarlijks doneren we aan goede doelen; dit jaar doneren we aan Edukans, Amazon watch en Amnesty International.
Plattegrond


Klik op afbeelding om te vergroten
Tarievenlijst


Klik om de afbeelding te vergroten

 

Veelgestelde vragen

Zijn campers welkom?


Ja, campers zijn welkom. Ze kunnen in principe overal staan behalve bij nat weer, dan kan het alleen op het zonsopgangveld. Campers die tijdens hun verblijf van het terrein af willen krijgen een plek nabij de uitgang ivm overlast en de grasmat.
Kunnen er caravans en campers aan het ven staan?


Dit kan alleen op de punt van de boomgaard, dit grenst aan het ven. Daar is ook stroom. Verder kunnen er alleen tenten aan het ven staan en is er geen stroom. (puur natuurplaatsen).
Hebben alle plekken stroom?


Alle plekken op het veld zijn voorzien van stroom, wij hebben verlengkabels te leen tegen borg als je te ver van een stroompaal staat. Aan het ven zijn er geen stroompunten. Dat zijn puur natuur plaatsen. In de groepsruimte is een freezer voor koelelementen en een ijskast.
Is er WIFI op de camping?


Ja, er is Wifi in en om de groepsruimte aanwezig. Er is geen Wifi op het kampeerterrein. Dit hebben we bewust gedaan om kinderen uit te nodigen te gaan spelen met vriendjes in de natuur. Ook kan het zijn dat gasten last hebben van de wifi straling.
Ik heb een dochter /zoon die van paarden houdt, kan zij meehelpen paarden verzorgen?


Ja, meehelpen met verzorgen kan, maar alleen onder begeleiding. In de pony rijlessen besteden we aandacht aan contact maken met het paard, natuurlijk leiderschap en omgaan met de paarden. Vaak mag je helpen borstelen, op- en afzadelen en het paard weer in de wei zetten.
Mag je barbecuen op de plek?


Ja, alleen op een hoge barbecue ivm gras verbranding. Hou rekening met je buren en let op gevaar van brand etc. As van de barbeque mag niet in de afval containers worden gestort, als de kolen koud zijn doe ze in de groenbak. Niet in de bosjes achterlaten.